Webinfo logo

Betog i Brastad

Ulf Sjöberg Entreprenad AB

Besökadress
Ingalsröd Gård 250,45492,Brastad
Verksamhetsbeskrivning

Betong i Brastad.

Välkommen till Ulf Sjöberg Entreprenad AB i Brastad som erbjuder betongarbeten, betongförsäljning, gjutning, betong i Brastad med mera.

För mer information ring eller besök oss gärna.

Välkommen!

 

Betong :

Betong är ett byggnadsmaterial som består av bergmaterial (ballast) sammanbundet av cementpasta (cement och vatten). Betongens egenskaper bestäms till största del av vattencementtalet (se nedan), vilket anger förhållandet mellan vatten och cement. Hållfasthet är betongens viktigaste egenskap näst efter beständighet. Betongens hållfasthet bestäms främst av vattencementtalet, men även cementtyp och ballastens egenskaper och sammansättning är av stor betydelse. Därmed är en annan mycket viktig faktor för betongens hållfasthet själva partikelfördelningen hos ballasten - alltså fördelningen av bergmaterial med olika partikelstorlekar. Vanligtvis används sten, grus och sand samt filler av olika typer. Ballastmaterialet består vanligtvis av material med partikelstorlekar ner mot en tiondels millimeter.

Allmän beskrivning

Gjutning :

Gjutning är en tillverkningsteknik som går ut på att ett flytande material hälls i en gjutform (kallad kokill) och får stelna. Det material som tillsats i gjutformen blir vanligtvis hårt p.g.a. en kemisk process (betong, gips, härdplast) eller p.g.a. att material från början varit uppvärmt till dess smältpunkt när det sedan svalnar återgår det till fast form (metaller av flera slag, glas, termoplast).

Övrigt
Slogan
Välkommen till Ulf Sjöberg Entreprenad AB i Brastad
Specialitet
Betong i Brastad.

Org.nr 5566281225

Län Västra Götalands län

Kommun Lysekil

Telefon 0523-441 45

Mobil 070-353 54 85

Ulf Sjöberg 070-3535485

Sebastian Wittmann / Mediakontakt 070-9369508