Webinfo logo

Redovisningskonsulter Österåker

Stenbergs Ekonomiservice

Besökadress
BORGVÄGEN 27,18451,ÖSTERSKÄR
Verksamhetsbeskrivning

Redovisningskonsulter i Österåker. Jag, Tommy Stenberg, startade min verksamhet som redovisningskonsult redan 1990. Sedan 15 år tillbaka är jag bosatt och har min bas i Österskär. Dessförinnan har jag innehaft anställning  som ekonomichef och även arbetat på revisionsbyrå. Jag har också i många år arbetat med utbildningar på högskolenivå och även genomfört företagsutbildningar.

Under årens lopp har jag skaffat mig stor erfarenhet av olika branscher och företagsformer.  Därför kan jag åta mig allehanda uppdrag inom området redovisning och beskattning. Det kan gälla allt från löpande bokföring till bokslut och upprättande av årsredovisningshandlingar och företagsdeklarationer. Jag hjälper även vid behov till med deklarationer för privatpersoner.

Frågor om ekonomistyrning och effektivisering  av verksamheter tar jag mig också gärna an liksom insats i form av riktade ekonomikurser för företags anställda.

Välkomna att ta kontakt med mig och jag ser fram mot att få erbjuda den hjälp Ni behöver.

Allmän beskrivning

Sköter ni den löpande bokföringen själva och har allt material hos er? Då kommer vi gärna på besök och arbetar på plats hos er!

Vi kan hjälpa er att upprätta boksluten. Oavsett om det handlar om månads-, kvartals- eller årsbokslut ser vi till att alla siffror kommer på rätt plats så du kan känna dig trygg.

Naturligtvis ordnar vi även årsredovisningen.

Övrigt
Slogan
Välkommen till Stenbergs Ekonomiservice
Specialitet
Redovisningskonsulter Österåker, bokföring, redovisning

Län Stockholms län

Kommun Österåker

E-post tommy.stenberg@bahnhof.se

Telefon 08-540 645 36

Telefon 08-540 645 36

Mobil 070-526 45 36

Tommy Stenberg Vd/ Högst ansv 070-5264536